Om ddbf

Forening for døvblindfødte og deres forældre

Danske Døvblindfødtes Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Tåstrup
Tlf. 2289 6299

Foreningen blev oprettet i 1981 med det formål at samle døvblindfødte og deres familier for varetagelse af døvblindfødtes interesser og forældreinteresser i tilslutning hertil.
I henhold til vedtægterne består bestyrelsen af 7 personer – hvoraf én kan være professionel. Formanden vælges direkte på generalforsamlingen for en perioden af 2 år. Halvdelen af bestyrelsen er ligeledes på valg hvert år og vælges for en perioden af 2 år. Bestyrelsen holder ca. 6 bestyrelsesmøder om året.
Foreningens vedtægter kan altid rekvireres hos formanden, eller ses her: vedtægter

Information og medlemskab
Yderligere information kan fås ved henvendelse til Danske Døvblindfødtes Forening. Det gælder nærmere oplysninger om døvblindhed og om eksisterende offentlige servicetilbud, såvel som nærmere oplysninger om foreningens aktiviteter, herunder kursusvirksomhed for forældre til døvblindfødte og aktivitetstilbud til døvblindfødte børn, unge og voksne.
Som medlem af Danske Døvblindfødtes-Forening optages døvblindfødte, deres forældre og alle som ønsker at støtte Foreningens virksomhed. Bliv medlem her: Bliv medlem

Det årlige kontingent udgør kr. 100,00 for første person i husstanden, og kr. 50,00 for øvrige familiemedlemmer i samme husstand. Altså betaler en husstand på 3 personer et samlet kontingent på kr. 200,00. Husk at angive samtlige navne ved betaling 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.